• Menu
  • Menu

Wellness Deluxe, Just A Teaser | wellness

Just A Teaser, daar is ie dan. Eindelijk. Wellness Deluxe live gegaan. De allereerste teaser van het wellness avontuur dat Hans Ubbink gaat beleven. En delen. Met jou, met ons. Hans Ubbink gaat voor Wellness Deluxe op zoek naar de betekenis van wellness. Want wat betekent wellness eigenlijk? Waar komt het woord vandaan? Gaat het over badjassen en sauna’s? Of is er meer? In Azië gaat wellness veel meer over de balans tussen lichaam en geest. Niet zo gek, want wellness blijkt dus van origine een samenvoeging te zijn van de woorden wellbeing en fitness. Eigenlijk precies dat waar iedereen zo een beetje mee bezig lijkt te zijn. Ik ben mij al jaren bewust. En overal op de wereld zie je dat men andere manieren heeft. Leefgewoontes, waarheden en methodes om te ontspannen. Van de Finse sauna tot Tai Chi in China. Kortom, we moeten op onderzoek uit.

Het worst case scenario zou zijn dat we een paar onvergetelijke reizen zouden maken en dat alle herinneringen online staan. Let’s do this.

Het eerste idee was om de video’s te maken van de reizen en die op YouTube te plaatsen. Of iemand ze wil zien, dat zien we dan wel. Het worst case scenario zou zijn dat we een paar onvergetelijke reizen zouden maken en dat alle herinneringen online staan. Tegelijkertijd wilden we ook graag iets maken met meer diepgang dan wat je van online content gewend bent. Een soort online televisie iets. Met verdieping. En gratis. Gaan die twee wel samen? Geen idee. Wellness Deluxe was geboren. Een website met diepgang. En vooral veel vragen. Voor een breder perspectief. Op de wereld. Op jezelf. Zonder pretentieus te zijn of betweterig. En lachen. Veel lachen.

hans

Kernwoorden die bij Wellness Deluxe passen zijn: eerlijk, samen, realistisch, plezier, enthousiasme en bewust-zijn.

Samen ontdekken wij de wereld die wellness heet. Een wereld waarin het lichamelijke én het mentale centraal staan; waarin ontspanning en inspanning in balans zijn. Van wellness voor in je slaapkamer tot aan onvergetelijke wellnessreizen. Van actief ontspannen en uitgebalanceerde voeding tot luieren en exotische uitspanningen. Kortom, alle informatie en inspiratie welke bijdraagt aan een gezonde en gelukkige manier van leven.

hans-rots-1

De hangmat, de badkamers, de bestemmingen, de tijdelijke barst in Hans zijn telefoon; alles is echt. En zelf gefilmd.

Voor deze trailer zijn we naar Egypte en India gereisd. En hebben we gefilmd in het huis van Hans Ubbink. De hangmat, de badkamers, de tijdelijke barst in zijn telefoon; alles is echt. En dat gaan we proberen vast te houden. Ook tijdens de films die we gaan maken. De reizen. De interviews. We gaan op zoek naar diepgang, maar snel gebracht. Het ene filmpje mooi om naar te kijken. Inspirerend.  Andere filmpjes vol met informatie en dus informatief. Maar ook filmpjes die eigenlijk geen onderliggende boodschap hebben, maar die wij te leuk vonden om niet te delen. Zoals een treinrit dwars door India. Wat een ervaring, kijk je mee?

Wellness Deluxe is geboren en heeft één voorwaarde; dat alle leuke dingen die we brengen, iets met wellness te maken hebben. Klein probleempje; we hadden nog nooit zelf een website gebouwd. Of teksten geschreven. Of reisvideo’s gemaakt. En we weten ook niet wat wellness precies betekent. Iets met sauna’s toch? Lang leven de technologie, heel veel vriendelijke hulp en een beetje wilskracht: het begin van wellnessdeluxe.com staat. We gaan het samen doen. En daar hoort een teaser bij, just a teaser.

De beelden zijn geschoten door onze vriend Julius Rooymans. Een fantastische vriend. En dat zeg ik niet alleen omdat hij de de camera van 19,2 kilo + statief elke dag de Himalaya op moest tillen.

hans-politie

We hebben ontzettend veel plezier gehad bij het maken van de video’s. Zo kwamen wij erachter dat het maken van een soort reisprogramma ontzettend uitdagend is.  Alle beelden die je ziet (ook de shots van een halve seconde) zijn dan ook zelf gemaakt. Van India en Mongolië tot aan Egypte. De beelden zijn geschoten door onze vriend Julius Rooymans. Een fantastische vriend. En dat zeg ik niet alleen omdat hij de de camera van 19,2 kilo + statief elke dag de Himalaya op moest tillen. Bijkomend voordeeltje: Julius is aanzienlijk breder geworden tijdens deze trips. Schrik dus niet zodra je hem ziet, het is best een aardige man. Wij hebben alleen onze buikspieren kunnen trainen, want wat hebben we gelachen. Wij wensen je heel veel plezier bij het kijken naar de video’s op wellnessdeluxe.com en hopen – stiekem – dat je er leuke inzichten van krijgt. Over jezelf. Over het leven.

hans-trein1

Let’s go!

Structured Data, Review
Title: Wellness Deluxe, Just A Teaser
Reviewed by Hans Ubbink
Rating: 1.0
Summary: Hans Ubbink gaat voor Wellness Deluxe op zoek naar de betekenis van wellness
Description: Wellbeing and fitness. Dat is wat wellness letterlijk betekent. Saun’s, spa’s en wellnessresorts zijn dus maar een deel van wellness
Wellness Deluxe

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Wellness Deluxe will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.